zaterdag 6 juli: auto en techniek museum in Sinsheim

Het ontbijt was ok, maar niet heel bijzonder. Er was wel frozen yoghurt en alles wat er lag was vers. De thee en koffie vonden we niet lekker.


Leuk is wel dat je zelf je ei mag koken in een mandje in kokend water alleen kun je niet zien wat je eigen ei is als er meer mandjes in hangen. Ik had  een prima ei en Maarten een veel te zacht gekookte doordat iemand waarschijnlijk zijn ei verwisseld had met die van Maarten.
We konden wel lekker in de zon op het terras eten. Rond 8.45 uur reden we weg van het hotel en een klein uurtje later kwamen we aan bij het Auto & Technik museum in Sinsheim. Het is een leuk museum waar veel te zien valt. Van formule 1 auto’s tot een concorde op het dak van het museum. Er zijn ook legervoertuigen, enorme Amerikaanse auto’s en oude motorfietsen. We liepen er zo’n 2,5 uur rond en toen hadden we het ook wel gezien. Als we meer tijd hadden gehad hadden we nog een film in het Imax theater gedaan en Maarten had waarschijnlijk nog wel wat dingen beter bekeken dan hij nu heeft gedaan, maar in deze tijd redden we het prima.
De volgende stop zou voor de lunch zijn, maar we verzonnen ineens dat we ook best nog even de getränkemarkt mee konden pakken en dan daar in de buurt ergens lunchen. Dat pakte anders uit, want bij de getränkemarkt op het terrein zat ook een grote Rewe en omdat ik ook nog een supermarkt in wilde pakten we die gelijk maar mee. Gevolg was wel dat het daarna al 2 uur was en we eigenlijk wel een heel stuk moesten rijden. We kochten dus maar wat broodjes en aten die in de auto op. Eventueel zouden we dan nog voor de Nederlandse grens stoppen om nog ergens in Duitsland te eten. Dat hebben we niet meer gedaan want tegen die tijd vonden we dat we net zo goed door konden rijden. We waren rond half 8 uit, pakten de spullen uit en deden vast een eerste was. Onze heerlijk relaxte vakantie zat er weer op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten